• 23940 26324
  • info@lubritechgroup.gr
 

Ο Όμιλος INA είναι μια ευρωπαϊκή εταιρεία με ηγετικό ρόλο στην αγορά πετρελαιοειδων και φυσικού αερίου. Ασχολείται με την εξερεύνηση, την ανάπτυξη και την παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου, καθώς και με τη διανομή πετρελαιοειδών στην Κροατία και στο εξωτερικό. Ο Όμιλος INA κατέχει δεσπόζουσα θέση και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην περιφερειακή αγορά καυσίμων, της Κεντρικής και Νοτιανατολικής Ευρώπης.
Η παράδοση της INA MAZIVA στην παραγωγή πετρελαιοειδών ξεκίνησε πολύ πριν από το 1883. Η INA MAZIVA ανήκει σε μια ομάδα από τους παλαιότερους κατασκευαστές λιπαντικών της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Ο όμιλος INA αποτελείται από πολλές θυγατρικές εταιρίες που ανήκουν εξ ολοκλήρου ή εν μέρει στην INA, d.d, η οποία είναι εισηγμένη στο χρηματηστήριο από το 2016. Ο Όμιλος έχει την έδρα του στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας και απασχολεί 10.782 υπαλλήλους. Διαθέτει 20 πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου στην Αδριατική και 2 διυλιστήρια.
Τα τελευταία δέκα έτη η INA επένδυσε πάνω από 3 διεσεκατομύρια ευρώ στον εκσυγχρονισμό και την ανανέωση του δικτύου λιανικής. Η INA σήμερα διαχειρίζεται ένα περιφερειακό δίκτυο 495 σταθμών βενζίνης στην Κροατία και τις γειτονικές χώρες, με πωλήσεις 3,5 εκατομύρια λίτρων καυσίμων ημερησίως.

Η INA τα τελευταία 60 και πλεόν έτη ύπαρξης έχει εμπλακεί σε πολλές πετρελαϊκές επιχειρήσεις στην Κροατία και σε 20 ξένες χώρες, ενώ σήμερα δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων στην Αγκόλα και την Αίγυπτο. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών εξοπλίστηκαν και τέθηκαν σε λειτουργία 45 οικόπεδα πετρελαίου 30 οικόπεδα φυσικού αερίου, περίπου 4.500 φρέατα εξερεύνησης και ανάπτυξης συνολικού βάθους περίπου επτά εκατομμυρίων μέτρων, 1.200 πετρελαιοπηγές με περισσότερα από 4.000 χιλιόμετρα διαφόρων αγωγών και περισσότερα από 200 φρέατα παραγωγής φυσικού αερίου. Μέχρι σήμερα, η παραγωγή της INA ήταν και εξακολουθεί να κυμαίνεται μεταξύ 50 και 60% της συνολικής εγχώριας παραγωγής πρωτογενούς ενέργειας.
Η INA είναι παρούσα στη βόρεια Αδριατική από τη δεκαετία του ’90, ενώ η παραγωγή ξεκίνησε το 1998. Οι τρέχουσες δραστηριότητες εξερεύνησης στις περιοχές της Βόρειας Αδριατικής και της περιοχής Aiza Laura Contract πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την ιταλική πετρελαϊκή εταιρεία Eni μέσω της κοινής εταιρείας INAgip. Πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια έχουν επενδυθεί από την αρχή του έργου. Επίσης στη βόρεια Αδριατική, σε συνεργασία με την ιταλική εταιρεία Edison, μέσω της κοινής εταιρείας Edina, εκμεταλλεύεται το φυσικό αέριο του οικοπέδου Izabela.
Η INA δεσμεύεται να αναπτύσσει επιχειρηματικές δραστηριότητες σύμφωνα με την αειφόρο ανάπτυξη, πράγμα που σημαίνει ότι προσπαθεί να ενσωματώσει οικονομικούς, περιβαλλοντικούς και κοινωνικούς παράγοντες στις καθημερινές της δραστηριότητες. Προσπαθώντας να διαθέσει ενέργεια, η INA θέλει να αποτελέσει κινητήριο μοχλό για την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη, φροντίζοντας τους ανθρώπους και το περιβάλλον, προωθώντας παράλληλα υπεύθυνες επιχειρηματικές δραστηριότητες και εταιρικές σχέσεις.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υπογραμμίσουμε ότι η συνολική σειρά προϊόντων της INA, καλύπτει αρκετές εκατοντάδες τύπους προϊόντων και συνθέσεων, που δημιουργήθηκαν σε ερευνητικά εργαστήρια και αντιπροσωπεύουν τις απαιτήσεις των καταναλωτών. Λόγω της ποιότητάς τους, τα προϊόντα της INA έχουν καταστεί ένα αναγνωρίσιμο εμπορικό σήμα στην ευρωπαϊκή αγορά. Η παράδοση, η συγκέντρωση γνώσεων και εμπειριών, η ανάπτυξη και η βελτίωση των προϊόντων και διαδικασιών, καθώς και η συνεχής συνεκτίμηση της αγοράς και των τελικών χρηστών, έχουν οδηγήσει σε υψηλής ποιότητας προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον.

Η INA GROUP ΒΑΔΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤEΣ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΞΙΕΣ:

ΑΣΦΑΛΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Δηλαδή, όπως θα έλεγαν και οι πελάτες μας: “Ride with Pride”

Τα λιπαντικά, χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε, συγκαταλέγονται στα πλέον σημαντικά τεχνικά προϊόντα της καθημερινότητάς μας. Αυτό ισχύει διότι μόνο τα υψηλής ποιότητας προϊόντα με τη μεγάλη διάρκεια ζωής εξασφαλίζουν την απροβλημάτιστη και χωρίς τριβές πρόοδο του σύγχρονου, δυναμικού κόσμου. Η INA Group αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά τον ρόλο της ως κυρίαρχος παραγωγός αξιόπιστων λιπαντικών.

H INA Group προμηθεύει πολυάριθμες εμπορικές εταιρείες και βιομηχανίες, φροντίζοντας για την απρόσκοπτη λειτουργία των χερσαίων μεταφορών, καθώς και κάθε είδους οχημάτων και αγροτικών μηχανημάτων.

Περισσότερες πληροφοριες σχετικά με την Ina Group μπορείτε να βρείτε εδώ http://www.ina-maziva.hr/en

© Copyright 2018. Lubritech Group
Κατασκευή και φιλοξενία Computer World
Call Now Button